Låt sängen komma ner från taket

Nu skapas moderna lägenheter som du kan förändra på några sekunder och anpassa efter olika behov under dagen. Simon Woodroffe är grundaren till det populära märket Yo! i England för Sushirestauranger och en rad hotell. Nu försöker han slå sig in på bostadsmarknaden med hypermoderna och flexibla bostäder. Tryck på en knapp och sängen flyttas upp i taket, ett kök öppnas upp bakom ett par dörrar längs väggen och ur golvet poppar en matplats upp. Det är smarta lösningar för trånga lägenheter som känns hämtad från någon teaterscen. Se själv i klippet nedan:

Woodroffe uppskattar att priset för att bygga lägenheter på detta sätt kan bli runt 20 % dyrare. Fördelarna är dock så stora att han förväntar sig att det kommer bli lönsamt i framför allt extremt tätbebyggda och dyra områden i New York och Hong Kong men även i London.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Låt sängen komma ner från taket när du behöver den

  1. Johan Svensson skriver:

    Otroligt läckert – jag som arbetar med en något mer begränsad ekonomi är nöjd med den overheadduk som jag kan sänka och ta upp från min paddan – men detta är något i hästväg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 trappor som tar ditt hem till ny nivå
Trappor kan vara oväntat unika och spännande. Vi har tittat närmare på 10 inspirerande trappor.
Bo i ett snäckskal
I Mexiko har ett par med två småbarn beställt ett drömhem som ser ut som ett skal.
Pingisdörr för trångbodda
Bor du lite trångt är det inget hinder för att spela pingis med den här smarta pingisdörren.