De mest klickade bostäderna – med pool

Varför är man så besatt vid tanken på många klick på sin bostadsannons? Svaret är mycket enkelt: man får fler spekulanter. Fler spekulanter ökar trycket på din bostad, och då ökar också chanserna för dig att sälja sin bostad dyrt. En klickfavorit bland bostadsspekulanter är villor med pool – så vill du öka spekulationerna på din annons ska du definitivt ha pool i trädgården eller inomhus.

Kan en swimmingpool öka värdet på din villa? Svar: ja. En pool gör att ett hus känns exklusivt, genomarbetat och många börjar på direkten fantisera om morgondopp, roliga fester och ser framför sig det där köpet av en klassisk flamingobadring. Vi människor är ju lite av ett badälskande vattendjur, det syns tydligt i hur vi väljer att klicka på bostadsannonser.

Att villor med pool ofta vinner klicktoppen är egentligen bara ett faktum att konstatera.

Poolen definitivt en klickfavorit

Det finns många exempel från hela landet som visar på att poolen är det som gör att vi klickar oss in på bostadsannonser. Till och med de som inte är ute efter att köpa, vill in och titta, drömma och inspireras av dessa drömhus. Spana in den här exklusiva villan i Sunnersta utanför Uppsala, som blev till en klickfavorit på Hemnet för inte så länge sedan. 168 kvadratmeter boyta och 175 biyta – men det som lockade mest var kanske poolrummet med en relaxavdelning. Får du inte gåshud av njutning bara av tanken? Kanske är det därför det blev en klickfavorit.

Även i Kalmar blev den hetaste bostadsannonsen en villa med pool, konstaterar Barometern.se. En slående vacker 1 och 1/2 –plansvilla från sekelskiftet (1901), med en boyta på 160 kvadratmeter. En pool på bakgården med ett stilrent trädäck och en vacker, öppen veranda intill… Visst vill man drömma, och det kan man definitivt göra i den annonsen. I na.se kan kan även konstatera att Närkes favoritvilla blev en stor 6-rumsvilla med rymlig gård och – ja, pool. Så vill du få riktigt många spekulanter är det nog dags att styra upp en pool i villan. Inte nog med att det är kul att njuta av den själv, den investeringen du lägger på poolen kommer med största sannolikhet att löna sig – ibland med miljoner.