Vårens inredningstrender 2019

Inredning är ett av våra favoritämnen här på Bostan, och ett nytt år innebär nya trender – det här har vi att se fram emot under 2019.

Att inreda sitt hem är något som många uppskattar och gärna lägger både tid och pengar på. Det är ett sätt att uttrycka sig på, ett sätt att forma sin bostad precis så som man själv vill ha det. Letar du efter härlig inredning för din bostad rekommenderar vi Nolhaga Hem, de har trendiga produkter för bostadens alla rum.

Naturnära och torkade blommor

torkade blommorFjolårets inredningstrender präglades av varma och jordnära färger, och mycket tyder på att vi följer ett liknande spår även detta år. I Expressens Leva och bo kan man se att det är det naturnära som dominerar. Ljusa, beigea toner blandat med runda former – gärna i kombination med vackra prylar du samlat på dig under åren. Det kan vara allt från fina stenar till drivved. Även i Metro går det att läsa om de naturliga nyanserna som dominerar färgpaletten i år, gärna i kombination med torkade blommor. Det är fokus på detaljerna och det får gärna vara så naturnära som det bara går.

”2019 års färgpalett är inspirerad av naturliga nyanser som sand, grädde och havre men också av brända och gyllene toner som roströd, honung och brunt.” – Metro

Det finns mycket att se fram emot inför våren när det kommer till inredning. Än är vi bara i januari och mycket av fjolårets känsla finns kvar i bostaden. Ta dig an det nya året med spännande inredning – ett perfekt sätt att få ny energi och glädje i vardagen.